Wereldprimeur: de nieuwe Audi A8
Wereldprimeur: de nieuwe Audi A8
 
  Geachte heer, mevrouw,

Op 11 juli beleefde de nieuwe A8 zijn wereldpremière tijdens een wervelende show op de Audi Summit in Barcelona. Nooit eerder pakte Audi zo groots uit. De A8 heeft een compleet nieuwe designtaal: elegant én krachtig. Het interieur is zeer innovatief met een touchscreenbediening. Tevens is de nieuwe Audi A8 de eerste productieauto ter wereld die vergaand is voorbereid op autonoom rijden. Kortom: de meest innovatieve Audi ooit.
 
 
 
Lees meer
 
 
Goed op weg: Audi zomertips
 
  Voor een optimale voorbereiding op een zorgeloze vakantie heeft Audi negen praktische tips op een rij gezet. Zo is het een goed én voordelig idee om de vakantiecheck te combineren met airco-onderhoud en een navigatie-update. Uiteraard heeft Audi alles in huis om de bagageruimte verder uit te breiden en dankzij het brede entertainmentaanbod vliegt elke reis voorbij. Bij terugkomst staat de Audi-dealer klaar om de Audi weer in topconditie te brengen.  
 
 
Bekijk alle tips
 
 
Audi A4: compleet maatwerk
 
  De Audi A4 is nu nog completer uitgevoerd. Tot eind september zijn drie speciale edition-uitvoeringen verkrijgbaar: de elegante A4 Limousine en Avant Lease edition, de sportieve A4 Limousine en Avant S Line edition en de robuuste A4 allroad quattro edition. Elke A4 edition heeft MMI navigatie, LED-koplampen, volautomatisch 3-zone comfortairconditioning en bovendien zijn eigen unieke accenten – welke past het beste bij u?  
 
 
Kies uw edition
 
 
audi.nl: handiger en overzichtelijker
 
  De homepage van audi.nl is vernieuwd. Om te beginnen is er de frisse, heldere en overzichtelijke vormgeving, die op elk (mobiel) scherm perfect tot zijn recht komt. Verder is er een centrale plek voor de gepersonaliseerde myAudi-diensten en is er meer ruimte voor actualiteit en social content. Bovendien worden de dealerlocator en de actuele landelijke Audi-voorraad direct getoond. Wie zijn droom-Audi vindt, kan dus gelijk in actie komen.  
 
 
Ontdek nu
 
 
Alles bij de hand
 
  Ideaal voor op de achterbank: de fraai vormgegeven originele Audi achterbanktas. Met een inhoud van maar liefst 27 liter biedt hij alle ruimte voor spullen die de achterpassagiers graag binnen handbereik willen hebben: van tablet en spelletjes tot drankjes. Dankzij de netvakjes is alles goed te organiseren en de tas is veilig te bevestigen met een driepuntsgordel. Ook de stroeve bodem houdt hem mooi op zijn plaats. De tas is bovendien een comfortitem: gebruik hem ook als armsteun.  
 
 
Bestel tas
 
 
 
Uw mening
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
   
 
   
Proefrit maken   Werkplaats afspraak
     
             
     
             
 
Overig
Contact
Configureer uw Audi
Audi Selectie :plus
Ontdek Audi editions
Uitschrijven
 
 

© 2017 Audi AG
All rights reserved